home

Vacuüm Cultuurnetwerk is een multidisciplinair platform voor kunstbeoefening in de breedste zin van het woord. Lidmaatschap is mogelijk na uitnodiging door één van de leden van de kerngroep.

Vereniging Vrienden van het Park De Oude Kwekerij 
Open Podium zondag 16 juli 

Diverse plaatselijke artiesten treden voor u op. Het programma begint om 14.00u, adres Jan van Scorelkade 6 Alkmaar, achter het station.

programma_oude_kwekerij_170716.jpg14.00 uur Fruitcompagnie met Jelle Bouwhuis (muziek/gitaar), Felix Hogeboom (zang/voordracht)en Thijs Fatels (kleine percussie) brengt op geheel eigen wijze een crossover van muziek en poëzie,waarbij zowel liedwerk als voordracht wordt gepresenteerd.

-  14.30 uur Pepijn Huibers speelt gitaar. Samen met zijn vader Hans Huibers zingt hij een aantal liedjes. Pepijn treedt ook solo op. 

15.00 uur Dik Gerrits vertelt verhalen waarbij zijn zoon Michael hem begeleidt op de gitaar. Michael zingt tevens enkele ballades van eigen hand.

15.30 uur Duo Mizu met Franse, Engelse en Nederlandse liedjes. Het duo bestaat uit Mark Minnema, zang en gitaar, en Miranda Zuurbier, zang en accordeon.

Mandy Lodder presenteert het programma.

De entree is gratis, wel wordt na afloop een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd voor de kosten. Bij slecht weer verhuist de voorstelling naar een tent bij het openluchttheater of naar het Parkhuis van het park. Verdere inlichtingen theater@parksdeoudekwekerij.nl of 072-5154242.   


Welkom

Vacuüm Cultuurnetwerk Alkmaar - 2017